Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

18ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΛΑΓΚΑΔΑΣ 24-25-02-2024

 

24 -02-2024 Δήμος Λαγκαδά
ASC Huron Boxing 🥊 🇬🇷 🧿 η νίκη αφιερωμένη στον ύψιστο Δία τον πατέρα των θεών ❗
(Προτομή του Δία από το ιερό του Ολυμπίου Διός στο Δίον 4ος αιω. Π.χ.)

Με νίκες επιστρέφει στο 12ο  Πανελλήνιο  Φεστιβάλ ο A.S. HURON  & Χρυσό μετάλλιο   στο ξεκίνημα για την νέα χρονιά στη διοργάνωση πολεμικών τεχνών της ΕΟΠΤ στην κατηγορία Boxing στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΓΥΝΩΝ ΔΗΜΟΣ ΛΑΓΚΑΔΑΣ.
Ο Α.Σ. ΧΟΥΡΟΝ  ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ σε αγώνες επιδείξεων εκπροσωπήθηκε από τον  Ελευθέριο Μάρκο Χουρίδη (παμπαίδων) τον  Ιωάννη Παπανάκο (αντρών) [στην κατηγορία Boxing Αmateur] και συνοδό αποστολής τον Νίκο Ντακούλα.  



Με πειθαρχία, καλή ψυχολογία, θετική στάση, επιμονή , θέληση και την σωστή υπέρβαση κρίθηκε ένα θετικό τεχνικό αποτέλεσμα κατά την έκβαση του αγώνα. Ο εκπαιδευτής του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Χουρίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του από το ηχηρό αποτέλεσμα των δύο μαχητών.
Στη σημερινή διοργάνωση  προστίθεται ακόμη μια μαχητική εμπειρία στη φαρέτρα των γνώσεων με τους συναδέλφους εκπαιδευτές.


Ευχαριστούμε τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πολεμικών Τεχνών ( Ε.Ο.Π.Τ.) Θωμά Σμιάρη για την συντονισμένη διοργάνωση.





Ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της σχολής μας για την στήριξη!

ΜΕ ΤΙΜΗ
Α.Σ ΧΟΥΡΟΝ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΟΥΡΙΔΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ & ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

Εκπρόσωπος Τύπου ΑΣ ΧΟΥΡΟΝ : Μπάμπης Πείδης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η πειθώ στον εαυτό μας και η μεταστροφή

Η πειθώ η θεότητα του λόγου, η κόρη του Ωκεανού   ειναι είναι ενα δυνατό συγκινησιακό συναίσθημα που πηγάζει απο την εσωτερική ανάγκη της αν...