Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Νομοτέλεια


 Κάθε καθαρόαιμο αρσενικό αισθάνεται βασιλιάς στον χώρο του, τον οποίο μαθαίνει καλά να διατηρεί και να προστατεύει με κάθε τρόπο ακόμη και με την υπέρτατη θυσία, σε κάθε δύση και ανατολή, και με την σειρά του κληροδοτεί το βασίλειο του στον υιό του και  απόγονο του.. 
ο απαράβατος κανόνας η φύση της νομοτέλειας*.

όλα πάνε καλά πάντοτε όπως και όσο ορίζει η φυσική νομοτέλεια. Όταν την απαξιούν οι άνθρωποι απλά δυναμώνει η απληστία του και υπερχειλίζει η λαμογιά των πολιτικών . Στο βωμό της κερδοσκοπίας με φόντο το ξέπλυμα χρήματος της αέναης ασύδοτης εκμετάλλευσης της φύσης του περιβάλλοντος και της εκφυλιστικής δόξας της ηγετικής επιδημίας και στο χαοτικό κυνήγι ποιος θα έχει τελικά τις περισσότερες καταθέσεις στα χρηματικά ινστιτούτα συμβαίνουν αυτά που συμβαίνουν.

ΥΓ: 

Νομοτέλεια :

Υπαγωγή οποιουδήποτε φαινομένου της πραγματικότητας σε απαράβατους και σταθερούς κανόνες ή νόμους! 

* υπαγωγή-> θέτω,κατατάσσω, ή ένταξη κάποιου πράγματος σε μια σειρά ιεραρχίας ή κατάταξη σε ένα ευρύτερο πλαίσιο

Prof. Κωνσταντίνος Χουρίδης© 2022 Copyright all rights reserved

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ


Author/Instructor (Pro Box Kick Boxing) /Programmierer/Kryptograph © 2022 Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου. Όλα τα εμπορικά σήματα και τα πνευματικά δικαιώματα στις παραπάνω μικρογραφίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ή δημοσίευση σε οποιαδήποτε μορφή καθώς και κάθε χρήση των κειμένων σε οποιαδήποτε άλλο μέσο για εμπορικούς σκοπούς χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η πειθώ στον εαυτό μας και η μεταστροφή

Η πειθώ η θεότητα του λόγου, η κόρη του Ωκεανού   ειναι είναι ενα δυνατό συγκινησιακό συναίσθημα που πηγάζει απο την εσωτερική ανάγκη της αν...