Δευτέρα 11 Απριλίου 2022

ανωριμότητα


 Συμφωνώ με τις απόψεις της Ψυχολόγου κ. Μακρή όσο αφορά τις σχέσεις μεταξύ δυο ανώριμων ανθρώπων που δεν ευδοκιμούν σε καμία περίπτωση όπως και η σχέση ενός ανώριμου με έναν ώριμο άνθρωπο.

Θα πρέπει να είναι υγιής προσωπικότητες ως ένα βαθμό και τα δύο φύλλα για να προχωρήσουν στην βαθύτερη έννοια της οικογένειας.

Βλέπουμε συνεχώς σε διάφορους κύκλους να συνάπτονται σχέσεις, ένας ανώριμος πατέρας με απουσία μυαλού και μια διαταραγμένη γυναίκα να συνάπτουν σχέση να δημιουργούν ανεξέλεγκτα οικογένεια να αποκτούν παιδιά και να καταλήγουν σε αυτά που εμείς βλέπουμε στους δέκτες καθημερινά.
Δεν υφίσταται ένας νέος πατέρας, άμυαλος, που η καθημερινή του ασχολία είναι πως θα ντυθεί, πως θα δείξει το σώμα του, τι χαλκάδες και σκουλαρίκια θα φοράει, να συναντηθεί με μια του είδους του, και κατά τύχη, να φέρνουν άτυχα παιδιά στον κόσμο και έπειτα να ασχολούνται 150 ειδικοί επιστήμονες σε 10 διαφορετικά τηλεοπτικά κανάλια για να επεξηγήσουν στους κοινούς θνητούς τα διεφθαρμένα μυαλά τους είτε γιατί είναι ψυχικά άρρωστοι είτε είναι χρήστες ουσιών είτε γιατί ασχολούνται με την μαγεία είτε με την χαρτομαντεία είτε με την πορνεία...
Όλοι οι ανώριμοι οφείλουν να γνωρίζουν τις πραγματικές συνθήκες ζωής πριν φέρουν στον κόσμο μια νέα για την οποία θα είναι οι απόλυτα υπεύθυνοι και υπόλογοι εφόρου ζωής. Σε αυτό ευθύνεται η οικογένεια απ' την οποία προέρχονται.
Κάποτε μιλούσαν για τον δράκο που βίαζε και σκότωνε γυναίκες. Καθόλου παράξενο εφόσον ο δράστης ομολόγησε ότι μικρός είχε βιαστεί και εξέφραζε μίση και πάθη προς τις γυναίκες.
Απόφθεγμα: "ο λύκος μόνο τριχιά αλλάζει"... ένας ανώμαλος θα είναι πάντα ανώμαλος, όπως ένας εθισμένος θα είναι πάντα εθισμένος, οπότε γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά το ποιόν ενός ανθρώπου στην τριβή της καθημερινότητας και είμαστε υπόχρεοι να ενημερώνουμε τις υπηρεσίες πριν είναι πολύ αργά για τις μικρές αθώες ψυχές....όπως τα σάπια φύλλα απομακρύνονται απ' το φρέσκο χώμα της γλάστρας για να ανθήσουν τα βλαστάρια έτσι πρέπει να γίνεται και σε μια κοινωνία...
Κι όλα αυτά γιατί οι Έλληνες είναι πρώτοι στο "κοίτα τη δουλειά σου και μην ασχολείσαι", αλλά όλοι έχουν άγρια μεσάνυχτα πως εάν δεν ενδιαφερθείς για την κοινωνία, κομμάτι της οποίας είναι αργότερα το παιδί σου και το εγγόνι σου, τότε έχεις βάλει μια θηλειά γύρω απ΄ τον λαιμό σου...

Συμβουλευθείτε ειδικούς, προτρέψτε θεραπεία σε ψυχικά νοσούντες και προστατέψτε τους αθώους.

Κωνσταντίνος Χουρίδης© 2022  Copyright all right reserved

Author/Poet/Instructor (Pro Box Kick Boxing) /Programmierer/Kryptograph © 2022 Με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου. Όλα τα εμπορικά σήματα και τα πνευματικά δικαιώματα στις παραπάνω μικρογραφίες αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή ή δημοσίευση σε οποιαδήποτε μορφή καθώς και κάθε χρήση των κειμένων σε οποιαδήποτε άλλο μέσο για εμπορικούς σκοπούς χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη και κατόχου των πνευματικών δικαιωμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Η πειθώ στον εαυτό μας και η μεταστροφή

Η πειθώ η θεότητα του λόγου, η κόρη του Ωκεανού   ειναι είναι ενα δυνατό συγκινησιακό συναίσθημα που πηγάζει απο την εσωτερική ανάγκη της αν...